Terugbetalingsbeleid

Wij hanteren een retourbeleid van 14 dagen, wat betekent dat je na ontvangst van je bestelling 14 dagen de tijd hebt om een ​​retouraanvraag aan te vragen. Om in aanmerking te komen voor retournering moet je artikel zich in dezelfde staat bevinden als waarin je het van ons hebt ontvangen: ongedragen of ongebruikt, met kaartjes en in de originele verpakking. Ook heb je een aankoopbewijs nodig.

Start een retour

Om een ​​retourzending te starten, vul je ons Retourformulier in. Als we je retourzending hebben geaccepteerd, sturen wij je een retourverzendlabel, evenals instructies over hoe en waar je je retourpakket naartoe kunt sturen. Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retouraanvraag te hebben ingediend, worden niet geaccepteerd. Voor eventuele retourvragen kun je altijd contact met ons opnemen via info@serioussugar.com

Schade en problemen
Controleer je bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als je het verkeerde artikel ontvangt, zodat we het probleem kunnen beoordelen en oplossen.

Uitzonderingen / niet-retourneerbare artikelen
Bepaalde soorten artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals op maat gemaakte producten (zoals speciale bestellingen of gepersonaliseerde artikelen) en artikelen voor persoonlijke verzorging (zoals schoonheidsproducten). Helaas kunnen wij geen retourzendingen van uitverkoopartikelen of cadeaubonnen accepteren. Neem contact met ons op als je vragen of opmerkingen hebt over specifieke producten: info@serioussugar.com We helpen je graag!

Ruilen
De snelste manier om ervoor te zorgen dat je krijgt wat je wilt, is door het artikel dat je al hebt te retourneren en zodra de retourzending is geaccepteerd, een nieuwe aankoop voor het nieuwe product te doen.

Europese Unie 14 dagen bedenktijd
Niettegenstaande het bovenstaande, als de goederen binnen de Europese Unie worden verzonden, heb je het recht om je bestelling binnen 14 dagen te annuleren of te retourneren, om welke reden dan ook en zonder rechtvaardiging. Net als hierboven moet je artikel zich in dezelfde staat bevinden als waarin je het hebt ontvangen: ongedragen of ongebruikt, met labels en in de originele verpakking. Je hebt ook het aankoopbewijs nodig.

Terugbetalingen
We zullen je op de hoogte stellen zodra we je retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, en je laten weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Indien goedgekeurd, wordt je geld binnen tien werkdagen automatisch terugbetaald via de oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat je bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt en geboekt. Als er meer dan 15 werkdagen zijn verstreken sinds we je retourzending hebben goedgekeurd, neem dan contact met ons op via info@serioussugar.com